Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ, ΠΑΟΚ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 71-60


Διαιτητές : Κουκουλεκίδης - Χιωτάκης
Δεκάλεπτα : 17-12, 33-27, 51-41, 71-60

ΠΑΟΚ(Μελετιάδης): Γιανναράς 8, Λαζαρίδης 2, Τσούκας 19(1), Φαρμάκης 4, Καραγιώργος 6, Γοργόνης 20(2), Παλιογιάννης, Καραμανώλης, Καμπουρίδης 4, Γαϊτάνης , Σαμαράς, Βλαγκόγιας 8.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(Ρηγίνος): Μέρμηγκας 5(1), Παπαποστόλου 2, Κοσμάς 6, Τζεμιντίμπης, Σιπητάνος 10, Καραντώνης, Βαγιάτης 15, Κωνσταντινίδης 20, Δραγάνης, Μαζαράκης, Τερζίδης, Ντούμας.


3 σχόλια:

  1. τραγικη η παρουσια των 2 διαιτητων ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗ Β- ΧΙΩΤΑΚΗ - ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ που σε ενα τετοιο αγωνα επηρεασαν το αποτελεσμα υπερ της γηπεδουχου ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από οργάνωση (ΕΚΑΣΘ;;) τα 24 δεύτερα δεν δούλευαν σε όλη την πρώτη περίοδο, οι πίνακες δεν έδειξαν ποτέ όχι τα ατομικά αλλά ούτε καν τα ομαδικά φάουλ.... η διαιτησία για τον συγκεκριμένο χώρο δυστυχώς αναμενόμενη, ακόμη κι έτσι όμως, το σίγουρο είναι πως κάποιοι πρέπει να δουλέψουν λίγο περισσότερο στις προσωπικές, με μόλις 50% ευστοχία και το σκορ θα μπορούσε να είναι ανάποδο, ήταν η πρεμιέρα, ήταν το γήπεδο, ήταν το όνομα του αντιπάλου,ήταν και το άγχος. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για το πάθος και την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση!! Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  2. Και ο Μελετιάδης κατάλαβε ότι χωρίς τους δύο διαιτητές δεν θα κέρδιζε το παιχνίδι. Οι βολές είναι το άγχος . Θέλει ψυχολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή