Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Διήμερο φιλικών στην Αθήνα ήταν για την παιδική ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης οι 27 και 28 Δεκεμβρίου. Οι νεαροί παίχτες της ομάδας με συνοδεία του προπονητή Κώστα Κατσιά επισκέφτηκαν την πρωτεύουσα και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε φιλικά ματς με τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Πιο συγκεκριμένα:


Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου η ομάδα συμμετείχε σε φιλικό με την παιδική ομάδα του Ολυμπιακού στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ηταν ένα δυνατό ματς με κύριο στόχο την απόκτηση εμπειρίας και για το λόγο αυτό συμφωνήθηκε με τους προπονητές κ.κ. Βασίλη Πιτσικάλη και Απόστολο Γερογιάννη να μη γίνει καταμέτρηση πόντων.




Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε φιλικό με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένη καθώς ήταν πρωτόγνωρο για τους νεαρούς παίχτες να συμμετέχουν σε δύο ματς μέσα σε λιγότερο από 16 ώρες και η ομάδα του κ. Ανδρέα Κατσούρη αποδείχθηκε δυνατός αντίπαλος και επάξια κέρδισε.




Το βράδυ της ίδιας μέρας η ομάδα προσκεκλημένη της ΚΑΕ Παναθηναϊκος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ζαλγκίρις Κάουνας για το top 16 της Euroleague.

Η ομάδα επέστρεψε την επόμενη μέρα κουβαλώντας στις αποσκευές τις ευχάριστες αναμνήσεις από την εξαιρετική φιλοξενία και πρωτόγνωρες αγωνιστικές εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου