Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος σχετικά με τις πληρωμές των καλαθοσφαιριστών.





Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στις λίστες πληρωμών που δημοσίευσε ο ΠΣΑΚ κατόπιν έρευνας των μελών του ο σύλλογος μας κατατάσσεται τελευταίος στην Β’ Εθνική.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ή μάλλον για την επιστροφή στην πραγματικότητα σας παραθέτουμε τα ακόλουθα:

  1. Ήδη από το περσινό καλοκαίρι ήταν γνωστή η οικονομική κατάσταση και οι δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε η ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, και ήταν γνωστή σε όλους παίκτες, προπονητές και παράγοντες.
  2. Με βάση το προηγούμενο ουδείς  υποχρεώθηκε να παραμείνει στην ομάδα πόσο μάλλον να συνταχθόυν συμβόλαια – συμβάσεις και οτιδήποτε σχετικό που να συνδέει τη συμμετοχή του με οποιαδήποτε υποχρέωση αμοιβής.
  3. Η  συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής επ’ουδενί τελικά δε βασίστηκε σε ψευδείς υποσχέσεις παρά μόνο σε συμφωνίες συμμετοχών των παικτών γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση κατά 1000% και το οτι ενδεχόμενα δε θα έχουν καμία απολαβή.

Έτσι μετά τη χθεσινή Ανακοίνωση του ΠΣΑΚ που όλοι μας σεβόμαστε και στηρίζουμε πλέον αναζητούμε τόσο σαν Γ.Σ.. Μέγας Αλέξανδρος αλλά και οι παίκτες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα  αυτούς που πληρώθηκαν τους 2 μήνες και πληροφόρησαν και τον ΠΣΑΚ για αυτό.

Φανταζόμαστε μετά τα παραπάνω ότι τόσο ο ΠΣΑΚ ( που στη διάθεση του είναι η διοίκηση της ομάδας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ) αλλά και όσοι αναπαρήγαγαν τη δημοσίευση να μας τοποθετήσουν μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ίκαρο Καλλιθέας στις ομάδες που δεν χρωστούν σε κανένα παίκτη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες μας για την μεγάλη  προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά που πέρασε ως  το τέλος - παρόλο τον υποβιβασμό.
 
Τμήμα Μπάσκετ – Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου